icon Vissza az összes cikkhez

5 DOLOG, AMIT NAÍDA PARADISE-RÓL TUDNI KELL…

5 DOLOG, AMIT NAÍDA PARADISE-RÓL TUDNI KELL…

Szécsényi Réka írása

Budapest

2021. 04. 06.

Naída nem az a fajta. No nem mintha finoman ívelt, kecses vonalaival, diszkrét viselkedésével és színes egyéniségével ne tűnne ki egy magára valamit is adó társaságban, hiszen megbízhatóságával, erőteljes hangzásával, mindenre kiterjedő figyelmével és végtelen odaadásával támogatva hűséges társát, valóságos csoda a mindennapokban.

De ki is valójában Naída?

A LEGO világában jártas szülők most bizonyára egyként csapnak a levegőbe Patakszívű Naída nevére és a gyermekszíveket megdobogtató, elképesztő kalandhajójának élményeire, főként, ha az éjszakai terepszemle során az óvatosan lépkedő szülői talpakba is fúródott már valamelyik alkatrésze. A mi Naídánk viszont egy egészen másfajta hősiességgel bír, és bár kortól függetlenül gyermekek is élvezhetik pazar társaságát a Phonak legújabb, paradicsomi élményt nyújtó készülékének, a csúcstechnológiával fejlesztett modell a Naída Paradise keresztnevet viselve a súlyos-nagyfokú hallássérüléssel és hallásmaradvánnyal élők mindennapjait könnyíti meg.

 

NAÍDA PARADISE · LÉPJ ÁT A VALÓSÁGBA!

Az új, személyre szabott technológia amellett, hogy megtartotta az előző generációs készülék-család összes pozitív tulajdonságát, számos újdonsággal egészült ki annak érdekében, hogy a modern kommunikáció elvárásainak minden tekintetben eleget tegyen. Hiszen ma már nem érjük be annyival, hogy a hallókészülékünk részletgazdag hangzást biztosítson, ez ugyanis ma már szinte alapvető elvárásunk. Mint ahogy az is, hogy könnyen csatlakozzon okoseszközeinkhez, és kompromisszumok nélkül nézhessünk filmeket, hallgathassunk zenét vagy akár órákon át – a párunk szerint olykor levegővétel nélkül – telefonunkon kényelmesen beszélgethessünk a lakásban cirkálva, mindezt úgy, hogy közben a telefon az asztalon pihen.

5 DOLOG, AMIBEN NAÍDAVAL KAPCSOLATBAN BIZTOS LEHETSZ

1. UNIVERZÁLIS CSATLAKOZÁS · Miután a Naída Paradise-t úgy alkották meg a Phonak tervezői, hogy köldökzsinórunkkal, vagyis okostelefonjainkkal kompatibilis legyen, így könnyen és egyszerűen csatlakoztatható mind iOS, mind Android, valamit bármely Bluetooth komptibilis készülékhez egyaránt. A két aktív Bluetooth kapcsolat lehetővé teszi, hogy zökkenőmentesen válts a két hallókészülékedhez csatlakoztatott készülék között. 

 

2. MYPHONAK A KÉNYELMES MINDENNAPPOKÉRT · A Naída Paradise hozzáfér a szintén iOS és Android telefonokra letölthető MyPhonak 5.0 mobilapplikációhoz, így minden szükséges információ azonnal kéznél lehet hallókészüléked állapotát illetően, valamint a távvezérlő funkciónak köszönhetően egyszerűen finomhangolhatod hallókészülékeidet aktuális hangkörnyezetednek megfelelően. 

 

3. HALLÁSTÁMOGATÁS, BÁRHOL VAGY · A Remote Support, vagyis Távoli Támogatás szolgáltatásunkat azért fejlesztettük ki, hogy az elmúlt, pandémiás időszakban is közel legyen a segítség. A myPhonak applikációban elérhető Távoli Támogatás funkció akár egy mentőöv az elszigeteltség hullámai között, hatékony segítséget nyújt, hogy hallásszakértőd elérhető távolságban legyen, ha Naída Paradise hallókészüléked finomhangolásra szorul. 

 

4. RÉGI ROGER, JÓ ROGER! · Attól, mert valami új, a régi, jól bevált eszközöket és funkciókat kár lenne az újítás oltárán beáldozni! Így voltak ezzel kollégáink is, akik úgy tervezték meg a Naída Paradise-t, hogy az továbbra is kompatibilis maradjon a Roger-család tagjaival, miközben tökéletes terepet biztosít a fejlesztés alatt álló, vadiúj Roger-eszközök bevezetéséhez is.

 

5. MUTASD AZ ARCOD! · A Zoom és Skype konferenciák, munkahelyi megbeszélések már-már beépültek mindennapjainkba. A Naída Paradise természetesen ehhez is ügyesen alkalmazkodik, hiszen Bluetooth-csatlakozási lehetőségének köszönhetően az audio streaminget, vagyis a laptopon, tableten keresztül történő kommunikációt különösebb zsonglőrködés nélkül lehet ezáltal kezelni. A számítógépen keresztül érkező hangok ugyanis segítenek, hogy a beszélők arcát látva a hangokat is kényelmesen hallhasd, így a munkád során is kompromisszumok nélkül teljesíthess.

ÉRDEKELNEK A PHONAK LEGTRENDIBB ÚJDONSÁGAI?

Ha érdekelnek a legújabb technológiák és a legmenőbb hallókészülék-dizájn, vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy keresd meg a hozzád legközelebb található hallásszakértő audiológust! 

Audiológiai szaküzletek ITT