icon Vissza az összes cikkhez

ÉDENI ÉLMÉNYEK ● PHONAK AUDÉO PARADISE

ÉDENI ÉLMÉNYEK ● PHONAK AUDÉO PARADISE

Eat, Move & Smile írása

Budapest

2021. 02. 10.

Nehéz a választás? Megértjük! A versenyképes hallókészülékek piacán fej-fej mellett vetekednek egymással a hallástechnológiai fejlesztésekkel csurig töltött eszközök. A csoda ma már nem is az, hogy ezek a készülékek szinte egytől-egyig képesek valóban részletgazdag hallást nyújtani, hanem, hogy hogyan tudnak ennyi klassz dolgot ezekbe az aprónyi kis kütyükbe mind-mind egyszerre belepréselni.

EGYET VISZONT NEM TUDNAK!

Márkák ide, reklámok oda, a Phonak fejlesztő srácai azért egy picivel mindig többet tesznek oda. Bár kétség nem fér hozzá, hogy a verseny akkor jó, ha az alma az almához hasonlítható, ha teljességében a Phonak hallókészülékei toronymagasan is vezetnek, egyetlen egy dolog mégiscsak van, ami az Audéo Paradise-t magasabb szintre emeli a többi hallókészülékhez képest.

UNIVERZÁLIS KAPCSOLÓDÁS

Bár az univerzális szóról valahogy mindig a ’80-as évek mosópora, majd egy nagy ugrással a domborodó mellkasú, megkérdőjelezhetetlen bátorsággal bíró Superman jut az eszünkbe, az Audéo Paradise-nak mégiscsak jól áll a jelző, hiszen operációs rendszertől függetlenül csatlakoztatható bármilyen okostelefonnal. Legyen az iOS vagy Android eszköz: számítógép, táblagép, céges- vagy magántelefon, autó vagy repülőgép...bármi, ami Bluetooth funkcióval rendelkezik. Az Audéo Paradise hallókészülék összesen nyolc Bluetooth eszközzel párosítható és ezek közül párhuzamosan két aktív Bluetooth kapcsolatot képes kezelni.

MIT JELENT MINDEZ?

Tegyük fel, hogy kényelmesen fekve az ágyon sorozatot nézel a Netflixen, mondjuk a táblagépeden. Csörög a telefonod. Mit teszel? 

A.) Morogva megállítod a filmet, kikapcsolod a tableteden a Bluetooth funkciót, majd újraindítod a hallókészülékeidet, hogy azok csatlakozzanak a mobiltelefonodhoz.

B.) Mosolyogva megérinted kétszer a füled, ezzel félbeszakítva ugyan Juan szerelmi vallomását a képernyőn, de azonnali lehetőséget nyújtva párodnak, hogy ezt Ő tehesse meg a telefonon keresztül :) 

Nyilván „B”. És ez az, amitől az Audéo Paradise annyira univerzális és egyedülálló. 

ÉRINTSD MEG!

Szó szerint hívogató az Audéo Paradise érintésvezérlés funkciója, hiszen segítségével a Bluetooth funkciók a fülünk kétszeri megérintésével aktiválhatók. A hívásfogadás/megszakítás, a zenehallgatás vagy éppen annak szüneteltetése, valamint a Siri/Google hangasszisztens elérése, egyetlen - azaz két -  érintéssel irányítható. És ez még csak nem is az minden… 

BEÉPÍTETT ROGER DIRECT

A Roger okosmikrofonok vevőit a hallókészülékbe integrálták a fejlesztők, így csupán aktiválni kell őket ahhoz, hogy vezeték nélkül párosíthassuk őket a kihívást jelentő helyzetekben támogatást nyújtó okosmikrofonokhoz. Akár egy zajos étteremben vacsorázol, akár egy mindent eldöntő értekezleten kell összpontosítanod a figyelmed, az Audéo Paradise Roger Direct funkciója lehetővé teszi, hogy mindezt diszkréten a hallókészülékhez csatlakoztatott vevő nélkül és a mikrofonhoz vezeték nélkül kapcsolódva tehesd a pontos és irányított hallás érdekében. 

6 ÉVRE TERVEZVE

A Phonak a lítium-ion újratölthető akkumulátorok bemutatásával úttörő szerepet töltött be a hallókészülékek újratölthetőségét illetően. A hallókészülék egyetlen töltéssel egész napos hallást biztosít, még a streamelést is beleértve, emellett számos egyszerű és gyors töltési lehetőség elérhető a kiegészítők széles kínálatának köszönhetően.

Az akkumulátorokat 6 éven át tartó használatra tervezték, hogy a hallókészülék biztonsággal kiszolgálja kihordási idejét.

TÁVOLI SEGÍTSÉG – REMOTE SUPPORT

Az elmúlt időszak izolációjában megtapasztaltuk, mekkora segítséget nyújt az audiológussal történő távoli konzultáció. Az Audéo Paradise hallókészülékekkel ez a lehetőségünk szintén adott az ingyenesen letölthető myPhonak applikáció segítségével, így magunk és családunk biztonsága érdekében sem kell lemondanunk a hallásról és a szakértő segítségről.

SZÍVESEN KIPRÓBÁLNÁD A PHONAK AudéoTM Paradise HALLÓKÉSZÜLÉKEIT?

Ha érdekelnek a legújabb technológiák és a legmenőbb hallókészülék-dizájn, vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy keresd meg a hozzád legközelebb található hallásszarkértő audiológust! 

Audiológiai szaküzletek ITT