icon Vissza az összes cikkhez

KARAN-TÉMA │ HOME OFFICE-BAN A MARVELLEL

KARAN-TÉMA │ HOME OFFICE-BAN A MARVELLEL

Szécsényi Réka írása

Budapest

2020. 03. 25.

Most, hogy a koronavírus járvány mindenkit az ONLINE térbe kényszerített, sorra érkeznek az okos megoldások, hogyan lehet átvészelni home office-ban ezt az időszakot. Miután a jelenlegi vírushelyzet miatt az emberek zömét az otthoni munkavégzésre kötelezték, az egyik szemünk sír, a másik viszont nevet. Nevet, hiszen alapvetően pozitívan gondolkodunk és bízunk abban, hogy néhány hét múlva ez az egész csak egy meghatározó bejegyzés marad életünk csillámpónis emlékkönyvében, és örülünk annak is, hogy ha már így hozta az élet, a Phonak Marvelnek köszönhetően hallássérültként is hatékony munkavégzéssel – és időtöltéssel - hidalhatjuk át az előttünk álló, házi karanténban töltött heteket.  

1. KONFERENCIAHÍVÁSOK, VIDEÓ MEGBESZÉLÉSEK 

Miután egy kicsit átrendeződött a munkakultúra, muszáj, hogy mi is alkalmazkodjunk a körülményekhez és megtaláljuk a számunkra lehető legjobb megoldást az otthoni munkavégzésre. A cégek nagyrésze szerencsére pozitív gondolkodású és a megoldást a termelésben, a gazdasági tevékenységek folyamatosságában látják, amelyhez elengedhetetlen az aktív munkaerő. A felelős vállalatvezetők fontosnak tartják emellett azt is, hogy az új helyzetben is kézen fogják és fókuszáltan irányítsák a munkavállalókat, ezért rendszeres online jelenléttel, napi többszöri videó megbeszélésekkel és konferenciahívásokkal segítik a munkafolyamatokat.

 

Hallássérültként ezt a lécet tetszik vagy sem, nekünk is muszáj megugranunk, amiben a Phonak Marvelre biztonsággal számíthatunk. A fejlett technológiai eljárásoknak köszönhetően a hallókészülék ugyanis képes közvetlenül kapcsolódni az okostelefonhoz és a számítógéphez, így mind a telefonon, mind a videó konferencián keresztül zajló egyeztetések könnyen megoldhatóak a Marvel segítségével. 

 

2. MUNKA UTÁNI KIKAPCSOLÓDÁS

A temérdek Insta és Facebook videóból, ami a közösségi média felületein pörög, tudjuk jól, hogy a laptop nemcsak a munkavégzéshez hasznos. Ha a karantén ideje alatt munka után – vagy közben – kedvenc trénered online edzésprogramjára mozognál egy kicsit, a Marvellel ezt is simán megteheted. A kiváló streamelt hangminőség miatt a Marvelt használók 86%-a értett egyet abban, nyilván nem véletlenül, hogy a hallókészülék kiváló hangélményt nyújt okostelefonról, TV-ről és egyéb audio eszközökről, így hiába a karantén és a home office, a Marvel az online sportban és a pihenésben is hűséges társad lehet.

 

3. TARTSD A KAPCSOLATOT CSALÁDODDAL, BARÁTAIDDAL

Ez a karantén, az elmúlt években végbemenő technikai vívmányoknak hála, szerencsére nem AZ a karantén. A széles körű telefonálási lehetőségeknek és az online kommunikációs eszközöknek hála könnyen tartani tudod a kapcsolatot családtagjaiddal, barátaiddal még akkor is, ha esetleg egyedül kell a jelenlegi helyzettel megbirkóznod. A Marvellel nem létezik elszigetelődés, mert akár, ha két jó szóra vágysz, akár a barátaiddal szeretnél online társasjátékozni - vagy koccinatani egy pohár borral -, mind okostelefonodról indított videóhíváson, mind Skype-on keresztül egyszerűen megteheted, így közelbe hozhatod a hangokkal teli élményeket.

 

Karantén ide vagy oda, a hallás mindenkinek jár! Mi a Phonaknál elkötelezettek vagyunk, hogy a hallássérüléssel élő embereket lehető legjobb szakmai tudásunk szerint támogassuk, még ezekben a nehéz napokban is. A körülmények változhatnak, ahogy a munkavégzés, a sportolás, a baráti találkozók helye és módja is, de mi kitartunk amellett, hogy azok számára, akik hallássérüléssel élnek, mind hallássegítő eszközeinkkel, mind hasznos információkkal, vagy csak két jó szóval minden esetben maximális támogatást nyújtsunk!