icon Vissza az összes cikkhez

NEKÜNK FONTOS! NEKED MIÉRT NEM? │ ÉLET KORLÁTOK NÉLKÜL. PHONAK SERENITY CHOICE

NEKÜNK FONTOS! NEKED MIÉRT NEM? │ ÉLET KORLÁTOK NÉLKÜL. PHONAK SERENITY CHOICE

Eat, Move & Smile írása

Budapest

2021. 03. 16.

Élet korlátok nélkül.

Az elmúlt időszakban bár más aspektusból is felerősödött ennek jelentősége, mi a Phonaknál továbbra is ugyanarra gondolunk generációról generációra 1947 óta, prémium kategóriájú hallókészülékeinkkel és kapcsolódó szolgáltatásainkkal hirdetve a hallás szabadságát a Föld nevű bolygó több mint 90 országában, összesen 14 242 kollégánkkal kart-karba öltve. Tesszük ezt azért, mert egyrészt szenvedélyünk elhivatottan kutatni, hogyan férhet ilyen mértékű csúcstechnológiai tudás ezekbe az iciri-piciri, évről-évre csökkenő méretű, mára már szinte láthatatlan, mégis dizájnerek kreatív kéznyomát viselő kütyükbe, másrészt pedig azért, mert…

 

… SZÁMUNKRA FONTOS A HALLÁSOD.

És neked? 

Amikor beindítod otthonodban a porszívót, gondolsz a hallásodra? Amikor úgy indulsz el futni, hogy főmotivációs elemként füledbe dugod az adrenalin-bomba biztos zenédhez a füldugót, eszedbe jut, hogy az elkövetkezendő sok-sok kilométeren át az egészségedért teszel, vagy éppen ellene?

A hétvégi kikapcsolódásként, vagy éppen muszáj-feladatként bedurrantott fűnyíró, polcszereléshez előrántott ütvefúró, vagy akár egy stressz-hámlasztó koncert tetszik vagy sem, azon sunyi hangforrások közé tartoznak, amelyek már rövid zajkitettség - akár néhány perc - alatt is maradandó halláskárosodást okozhatnak.

TUDOD, MEDDIG ÉP A HALLÁSOD?

Addig, ameddig vigyázol rá.

Felelős nemzetközi vállalkozásként az elmúlt évtizedek alatt célul tűztük ki, hogy a Phonak hallókészülékek folyamatos, fáradhatatlan fejlesztéseivel, a vezeték nélküli eszközök egyre szélesebb körben történő bevezetésével, megismertetésével, nemzetközi szintű, kiemelt kommunikációval és audiológusaink közreműködésének köszönhetően személyes edukációval segítsük és támogassuk a siketek és hallássérüléssel élők mindennapjait.

Mindezek során azt is láttuk, hogy a háztartásunkat, hétköznapi életünket magasabb szintre emelő technológiai fejlesztések óriási veszélyt jelentenek a halló társadalomra nézve is, melyet az elmúlt időszak be-, illetve összezártsága még tovább súlyosbított. Az otthoni munkavégzéssel, tanulással, kikapcsolódási lehetőségekkel együtt a zajkitettség is permanensen nőtt, így a hallástámogatás, mint a Phonak világszintű zászlóshajója, a gázkart masszívan előre tolva a hullámokkal teli vizeken, új irányt tűzött ki maga elé. 

CÉL A MEGELŐZÉS! │ PHONAK SERENITY CHOICE – HALLÁSVÉDELEMRE FEJLESZTVE

Kell ahhoz némi elszántság és bátorság, hogy az amúgy jól ellátott hallásvédelem piacának betonbiztos ajtaján egy új termékkel kopogtassunk be. Ahhoz meg, hogy mindjárt hat termékkel hirdessük a gyanútlan halló társadalom részére, hogy bármilyen tevékenységet is végezzen - hallgasson zenét, motorozzon, vadásszon, fát vágjon, zajos eszközökkel dolgozzon, home office-ban a munkára koncentráljon vagy éppen aludjon, mindezt a megfelelő, az adott tevékenységre fejlesztett speciális füldugó segítségével tegye meg -, a gondos kreativitáson túl a hallás iránti elhivatottságunkra és persze a zseni kollégáinkra is szükségünk volt.

Egy reggeli kávézás során – nem hétfőn volt, hétfőn nekünk sem megy -, a kávédaráló zaja megadta halló kollégáinknak az ötletet: a bosszantó és hallássérüléshez vezető zajforrásokat igenis szűrni kell! A megelőzés ugyanis sokkal egyszerűbb és nem is kérdés, hogy a rendszeres hallásvizsgálatokra való buzdításunknak is a célja ez, emellett viszont számos olyan hétköznapi zajártalomnak vagyunk kitéve, amiről nem is gondolnánk, hogy az idők során akár észrevétlenül, folyamatosan elszenvedve milyen visszafordíthatatlan károsodásokat okozhatnak.

Így alkottuk meg a Phonak legújabb termékcsaládját, a Serenity Choice-t, mely hatféle tevékenység-csoport során védi kényelmesen, komfortosan hallásod.

TEGYÉL EGY PRÓBÁT! NE VESZTEGESD A HALLÁSOD!

Ha a jelenlegi helyzet otthoni munkavégzésre kényszerített, de a család zajától már reggel hétkor veri a plafont a stressz-szinted, ne keseredj! Ha imádsz vadászni, hobbid a sportlövészet vagy szabadidős programként, akár hivatásodként erős zajnak vagy kitéve, ne késlekedj! A Serenity Choice-család minden egyes darabját úgy alkottuk meg, hogy a kiválasztott méret a hallójáratodhoz tökéletesen illeszkedjen, a hipoallergén orvosi TPE-ből készült kis, közepes és nagy méretű dómok mindegyike biztosítsa a hallójáratod szabad szellőzését, zajszűrő technológiájának és a tervező kollégáinktól megszokott dizájnnak köszönhetően pedig prémium hallásélményt, és ami a legfontosabb, tökéletes hallásvédelmet biztosítson számodra.

ÉRDEKELNEK A PHONAK SERENITY CHOICE ULTRA MENŐ HALLÁSVÉDELMI KÜTYÜJEI?

Ha érdekel, mi mindenben segíti hallásod védelmét komfortosan, kényelmesen a világ legújabb technológiájával fejlesztett - mondjuk ki: füldugója, és mitől leszel annyira menő akár a gyárban, akár home office-ban, KLIKKELJ és válaszd ki a hatféle Serenity Choice közül a számodra legvagányabbat!

Keresd a kijelölt audiológiákon:

Acusticus Halláscentrum

Audissima Hallókészülék Szalon és Szakrendelő

Auris 2001 Bt.

Kaposfon Kft.

Life Balance Medical Center

Mega Halláscentrum

Pestor Halláscentrum