icon Vissza az összes cikkhez

PARADICSOMI HANGZÁS ● PHONAK AUDÉO PARADISE

PARADICSOMI HANGZÁS ● PHONAK AUDÉO PARADISE

Eat, Move & Smile írása

Budapest

2021. 01. 06.

Képzeld el, hogy hallássérültként úgy hallod a természet hangjait, ahogy azt a Nagy Testvér a maga gyönyörűségében megteremtette. Ha mindehhez nyári szellőként hozzáadod a modern világ technológiai fejlesztéseinek előnyeit és a páratlan napfényben megcsillantod a trendújító dizájn hallókészülékben megvalósított elemeit, már csak pár lépés választ el, hogy megismerd a Phonak legújabb hallókészülékét, az Audéo Paradise-t.

KRISTÁLYTISZTA, TERMÉSZETES HANGZÁS

Egy hallókészülék esetében alapvető elvárás, hogy kristálytiszta hangzást biztosítson. Az elmúlt évek újításai mind ezzel a címszóval kerültek dobpergés közepette piacra, ami igaz is volt, hiszen minden idők hallókészülék-fejlesztési fókuszában a tökéletes hallás biztosításának elérése a cél. A Paradise család esetében sincs ez másképp, hiszen a készülék megalkotásakor a Phonak műszaki zsenijeinek kiemelt célja volt, hogy a hallókészüléket viselők a legvalósághűbb módon élvezhessék a világ legcsodálatosabb hangjait.

KIVÁLÓ BESZÉDÉRTHETŐSÉG

A sutyorgás és a halk beszéd kiborító annak, aki hallássérüléssel él, így mindig felcsillan a szem, megremeg a szív, amikor egy hallókészülék gyártó azt ígéri, hogy legújabb fejlesztéseinek köszönhetően sikerült ezt a problémát megugrani. Az Audéo Paradise-ba épített beszédkiemelő funkció felerősíti a halk beszédet, így akkor is hallhatjuk mit búg nekünk kedves párunk, ha éppen mindezt nekünk háttal, vagy éppen a másik szobából teszi.

SZEMÉLYRE SZABOTT ZAJCSÖKKENTÉS

Soha nem fejlődött még olyan tempóban a világ, mint az elmúlt néhány évben. Annak idején, amikor még a Music TV-n – az az MTV – csodáltuk párás tekintettel a külföldi előadókat és énekeltük, hogy „Lásztkriszmösz ágévjúmáhárt”, még fogalmunk sem volt, hogy egyrészt ez a mondat mit jelent, másrészt, hogy majd olyan kifejezésekkel fogunk találkozni, mint a „Dinamikus zaj csökkentés funkció” a hallókészülékünket illetően. Márpedig az Audéo Paradise rendelkezik ezzel a tulajdonsággal, ráadásul igényeinknek megfelelően személyre szabható az ingyenesen letölthető myPhonak mobilapplikációban. Ez a funkció abban segíti a hétköznapjainkat, hogy az éppen aktuális szituációban/hangkörnyezetben saját hallási igényünknek megfelelően állíthassuk be a környezeti zaj szintjét. 

MOZGÁSÉRZÉKELŐ HALLÁS

Nincs azzal semmi gond, ha ezt a kifejezést egyáltalán nem érted, de hidd el, ez a kombináció hosszú távon jó barátod lesz. A „Mozgásérzékelő hallás” funkció ugyanis érzékeli, ha menet közben beszélgetsz és automatikusan ehhez igazítja hallókészülékeid mikrofonbeállításait. Hogy értsd: egy romantikus – vagy kevésbé romantikus – esti séta közben sem kell vaksiskodva a partnered ajkait kutatnod a szemeddel, hiszen Paradise hallókészülékeid gondoskodnak róla, hogy akkor is érts minden szót, ha a partnereddel egymás mellett kéz a kézben sétáltok. 

A Phonak Audéo Paradise a fenti alapvető, mégis édeni hangélményt biztosító funkciói itt még nem érnek véget! Cikkünket hamarosan folytatjuk, hiszen a tervezők temérdek további értékes lehetőséggel töltötték meg ezt a minden milliméterében diszkrét és menő hallókészüléket!

SZÍVESEN KIPRÓBÁLNÁD A PHONAK Audéo Paradise HALLÓKÉSZÜLÉKEIT?

Ha érdekelnek a legújabb technológiák és a legmenőbb hallókészülék-dizájn, vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy keresd meg a hozzád legközelebb található hallásszarkértő audiológust! 

Audiológiai szaküzletek ITT