icon Vissza az összes cikkhez

Phonak – Jobb hallás, jobb élet

Phonak – Jobb hallás,  jobb élet

írása

2022. 03. 11.

A Phonaknál elkötelezetten dolgozunk azon, hogy változást hozzunk az emberek életébe, és olyan világot teremtsünk, ahol mindenki számára teljesül a „life is on”. Egy világot, ahol hallásveszteségtől függetlenül minden ember teljes mértékben ki tudja használni az élet által kínált lehetőségeket. És ami a legfontosabb: egy olyan világot, ahol mindenki képes érdemi kapcsolatokat kialakítani, valamint megtapasztalni a társas-érzelmi, kognitív és fizikai jóllét magasabb szintjét.

Megfelelő hallással élvezetesebb az élet 

 

Egyre több bizonyíték támasztja alá, hogy a hallásveszteség kezelése a társadalmi-érzelmi, a kognitív és a fizikai jóllétre is pozitív hatást gyakorolhat. Egyszerű a képlet – a jó hallás egyenértékű a jobb élettel. A kutatások azt igazolják, hogy az emberek aktívabbak, és jobban érzik magukat, amikor jobban hallanak. A Phonaknál olyan megoldásokat dolgozunk ki, amelyek lehetővé teszik egymás jobb megértését és a jobb kommunikációt. Ezzel pedig új távlatokat nyitunk meg az ügyfelek előtt az érdemi kapcsolatok kialakítása terén, és lehetőséget biztosítunk számukra a jobb életre.

 

A hallásveszteség a jóllét WHO által meghatározott mindhárom dimenziójára hatással lehet.

 

 

 

A jó hallás megkönnyíti a szeretteinkkel való kapcsolatok kialakítását, és ezek megerősítését. Aktívabb társasági életet, szorosabb emberi kapcsolatokat és hatékony kommunikációt tesz lehetővé – korlátok nélkül. A hallókészülék javíthatja az életminőségét, a társas kapcsolatait, valamint a személyes kapcsolataival való elégedettséget – mind az Ön, mind a szeretteirészéről.

 

A jó hallás megkönnyíti a gondolkodást*. Az agy kulcsszerepet játszik a hallgatás és a beszédértés folyamatában – fontos tehát, hogy folyamatosan stimuláljuk. Ebben nyújthatnak segítséget a hallókészülékek. A hallókészülék használata ugyanis fejleszti a memóriát*, és bizonyítottan megkönnyíti a hallgatást, így szellemi erőforrásokat szabadíthat fel, melyek a hallás helyett ezután másra fordíthatók. 

 

A jó hallás lehetővé teszi, hogy aktív és egészséges életet éljen. Javítja a szituációs tudatosságot, ez pedig fokozza a biztonságérzetet, és növeli az önbizalmat. A megfelelő hallásjavító megoldás használatával képes lesz megbirkózni a különböző hangkörnyezetekkel, és magabiztosan részt venni különféle fizikai tevékenységekben.

 

Az innováció kulcsa

 

A kutatásalapú innováció segítségével olyan megoldásokat hoztunk létre, amelyek világszerte előnyt jelentenek mind az ügyfelek, mind a hallásgondozó szakemberek számára.

 

Eredményeinket munkavállalóink és partnereink globális elkötelezettségének és szenvedélyének, valamint az audiológiába és az új technológiákba való jelentős mértékű beruházásainknak köszönhetjük.

 

A technológia korlátainak átlépése iránti eltökéltségünk következtében olyan megoldásokat fejlesztettünk ki, amelyek még a legnagyobb kihívást jelentő hangkörnyezetekben és a legsúlyosabb mértékű hallásveszteség által támasztott kihívásoknak is megfelelnek.

 

Az újratölthető lítiumion-akkumulátorokkal a Phonak úttörőként vezette be az újratölthetőséget a hallásgondozási iparágban. Ennek köszönhetően a hallókészülékviselőknek többé nem kell elemekkel bajlódniuk, így maradéktalanul élvezhetik a mindennapi tevékenységeiket.

 

A csatlakoztathatóság manapság már a mindennapi kommunikáció elengedhetetlen részét képezi. A Phonak elsőként hozott forgalomba olyan megoldásokat, amelyek közvetlenül csatlakoztathatók iOS®- és Android™- rendszerű okostelefonokhoz, valamint más Bluetooth® eszközökhöz, ezáltal lehetővé teszik a hangok közvetlen streamelését a hallókészülékekbe.

 

Precíz tudományos kutatásaink sikerét az bizonyítja, hogy terméktechnológiánk milyen hatékonyan képes lehetővé tenni az emberek számára, hogy kapcsolatot alakítsanak ki másokkal és az őket körülvevő világgal, ezáltal elősegítve a szorosabb társas kötődést és az általános jóllétet