icon Vissza az összes cikkhez

PHONAK NAÍDA PARADISE · A HALLÁS HÓDÍTÓ ÚTJÁN

PHONAK NAÍDA PARADISE · A HALLÁS HÓDÍTÓ ÚTJÁN

Szécsényi Réka írása

Budapest

2021. 04. 06.

Új hallókészülék jelent meg a piacon azok számára, akik súlyos hallássérüléssel, illetve hallásmaradvánnyal élnek. Bár a gigantikus erőt valahogy mindig a férfiaknak tulajdonítjuk, a Phonak legújabb fejlesztésével, a Naída Paradise névre keresztelt hallókészülékével emeli az erőteljes hangzást egy még magasabb szintre. A Naída Paradise különlegessége abban rejlik, hogy lépést tartva a napjainkban elvárt technológiai trendekkel, az erőteljes hangzás mellett számos új funkcióval biztosítja emberi létünk egyik legerősebb vágyát: az egymáshoz történő kapcsolódást. 

NAÍDA PARADISE · GRANDIÓZUS ERŐ

A Naída Paradise már hetedik generációs modellje a Phonak nagyfokú-súlyos hallásveszteséggel élők számára fejlesztett hallókészülékeinek palettáján, amely elődeihez képest nemcsak 14%-kal kisebb és 27%-kal könnyebb, de típustól függően akár 130-141 dB erősségű hangot is  képesek továbbítani. A készülék számos új funkciót tartalmaz, amelyek hozzájárulnak a páratlan hangminőség eléréséhez. Kiemeli a halk beszédjeleket, így még könnyebben érthetővé téve a halk beszédet, lehetővé teszi a személyre szabott zajcsökkentés lehetőségét, valamint mozgás közben érzékeli a hangok irányát, így könnyebbé téve a beszédértést.

UNIVERZÁLIS KAPCSOLÓDÁS · VEZETÉK NÉLKÜL

A Naída Paradise hozza a tőle minimum elvártat, sőt! A vezeték nélküli, univerzális kapcsolódás – ami hétköznapjainkat tekintve már egyáltalán nem nagy trúváj, gondolnánk mi -, egyszerre két aktív Bluetooth kapcsolódást is lehetővé tesz. Ez amellett, hogy megkönnyíti a telefonálást, a zenehallgatást vagy a tévézést, számítógépes eszközeinkhez – laptophoz, tablethez, e-bookhoz – csatlakoztatva a gördülékeny munkavégzést is segíti. Valamint azt, hogy gond nélkül váltsunk a két csatlakoztatott eszköz között. A RogerDirect funkció pedig lehetővé teszi, hogy a Roger mikrofonok a távolró érkező hangokat külsőleg csatlakoztatott vevő nélkül továbbítsa a Naída Paradise hallókészülékekbe. 

EGYETLEN ÉRINTÉSRE A VILÁGTÓL

A Naída Paradise vezeték nélküli fülhallgatóként is tökéletesen használható, ugyanis a beépített Érintésvezérlő funkciónak köszönhetően lehetővé teszi az egyetlen érintéssel történő hívásfogadást, vagy elutasítást, valamint a zenehallgatás szüneteltetését majd folytatását, továbbá azonnali hozzáférést biztosít az okostelefon-asszisztensekhez, mint például Sirihez.

A myPhonak 5.0 mobilapplikáció frissített verziójával már elérhető a myPhonak Memory funkció is, amely lehetővé teszi a testreszabott programok mentését az alkalmazásból a hallókészülékbe. Ez amellett, hogy támogat a hétköznapjaink során használt programok keresésében, hozzáférést biztosít a legutóbb használt programjainkhoz is.

ERŐTELJES KOMBINÁCIÓ

A tervezők fontosnak tartották továbbá, hogy a Phonak Naída Paradise ne csak erőteljes hangzásával és széles körű funkcióival segítse a súlyos-nagyfokú hallássérüléssel élők életét, hanem az univerzális kapcsolódásnak köszönhetően a Roger távoli mikrofon család tagjaihoz diszkréten csatlakozva még könnyebbé tegye a hallássérüléssel élők mindennapjait. 

ÉRDEKELNEK A PHONAK LEGTRENDIBB ÚJDONSÁGAI?

Ha érdekelnek a legújabb technológiák és a legmenőbb hallókészülék-dizájn, vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy keresd meg a hozzád legközelebb található hallásszakértő audiológust! 

Audiológiai szaküzletek ITT