icon Vissza az összes cikkhez

Phonak Serenity Choice - A legjobb útitárs

Phonak Serenity Choice - A legjobb útitárs

Phonak írása

Budapest

2021. 07. 12.

Rekordokat döntögető kánikulával dübörög a nyár, mindenki vagy már az áhított tengerparton szürcsöli a dupla Martinit, vagy nagy erőkkel szervezi az odáig vezető utat. Annyi mindenesetre biztos, hogy nem csak a hőmérséklet, de a nyaralási láz is magas fokon ég. És hogy semmi ne szegje kedvünket, íme két tuti tipp, amit mindenképpen érdemes bedobni a bőröndbe. Megnyugtatok minden hölgyet, hogy egy pár cipőt sem kell kivenni a bőröndből, hogy helyet szorítsunk e két kelléknek...maradhat mind a 10 pár, kedves párunk legnagyobb örömére. 

A felhők fölött mindig süt a nap…

 

Mondja anyukám mindig, amikor valami miatt el vagyok kenődve. De talán ez sovány vigasz lehet akkor, amikor néhány száz lábbal valóban a felhők fölött 120 dB-es hangerővel fejezi ki nem tetszését a szomszédos ülésen ülő család 6 hónapos szemefénye. Ismerősen „cseng” igaz? Ilyenkor 10 perc után azt hiszem még annak is megfordul a fejében a bungee jumping, aki egy sámlin is a tériszonnyal küzd.

Nade! A Phonak, mint mindig most sem tétlenkedett (valószínűsíthetően egy hasonló utazás kapcsán jöhetett az ötlet :D) és megalkotta a Phonak Serenity Choice + Repülés füldugót, amely az egyéni hallójárathoz igazítva, a csúcsminőségű szűrőtechnológiának köszönhetően kiszűri a zavaró zajokat anélkül, hogy dugultság érzést okozna.

Mindemellett engedi a fület szellőzni és lehetővé teszi környezetünk észlelését, hogy ne mulasszuk el elfogadni a légiutaskísérő által kínált sonkás szendvicset. Így nyugodtan hangolódhatunk – további segítség nélkül – a nyaralásra akár kedvenc könyvünkkel, akár gondolatainkba merülve már a homokos tengerpartot és a dupla Martinit vizionálva.

 

Jaj úgy élveze(né)m én a strandot…

 

Van, aki a teljes kikapcsolódás és pihenés híve, akinek az ismertetőjele, hogy egy héten keresztül két helyen fellelhető, vagy a víz alatt, vagy a napágyban. Képes órák hosszat a napon feküdni és csak onnan látszik, hogy még életben van, hogy néha hasról-hátra fordul a tökéletesen egyenletes szín megszerzése érdekében. 

…és van, aki a városnézős nyaralás híve, aki reggel 8-kor útikönyvvel a hóna alatt és látnivalók kilométeres listájával a fejében kilövésre készen forgatja a térképet egy percet sem elvesztegetve a napból, hogy biztosan még a huszadik pont ugyanolyan templomba is legyen idő áhítattal telve gyönyörködni, titkon reménykedve, hogy az összeset kipipáltuk a listáról (természetesen csak mára!)

Édesanyukám is a második tábort gazdagította, amíg legkisebb lánya (én) fel nem lázadt és le nem cövekelt egy járdaszegélyre közölve, hogy Ő pedig innen egy tapodtat sem hajlandó elmozdulni, ha csak nem a tenger felé vesszük az irányt. Így lett, hogy attól kezdve az arany középutat választottuk. Ami ugyan azt jelentette, hogy néhány templommal, de ugyanennyi hisztivel karcsúbban tértünk haza, ami az én olvasatomban egy win-win helyzet. 

Hogy a tengerben fürdőzés ne válhasson hasonló tortúrává, mint a 40 fokban történő városnézés a Phonak fejlesztői megalkották a Phonak Serenity Choice + Úszás füldugót, ami az egyéni hallójárathoz igazítva tökéletesen illeszkedik a fülbe, hogy a pancsolás hevében is megelőzzük a nyaralást megkeserítő lehetséges fülproblémák kialakulását.

Ezzel a két Phonak aprósággal nagymértékben elősegíthetjük a gondtalan/zajtalan pihenést, bármelyik tábort is erősítjük. 

 

A füldugók elérhetőségéről érdeklődjön audiológusánál!