icon Vissza az összes cikkhez

STÍLUSOS HALLÁS ÉJFEKETÉBEN • MEGÉRKEZETT A PHONAK VIRTO MARVEL BLACK

STÍLUSOS HALLÁS ÉJFEKETÉBEN • MEGÉRKEZETT A PHONAK VIRTO MARVEL BLACK

Eat, Move & Smile írása

Budapest

2020. 09. 24.

Még mindig ott vagyunk leakadva, hogy ha a különböző, szabadkezes lehetőségeket biztosító, fülbe helyezhető technológiai furmánykodásokból, mint például az Apple AirPodsból tonnaszámra történik az értékesítés - a hírek szerint 2019-ben 60 millió darab találta meg boldog kis gazdáját -, akkor vajon miért óckodnak oly sokan még mindig a hallójárati vagy fül mögötti hallókészülékektől? Vajon mi az, amitől az egyikért kortól, nemtől függetlenül ölre mennek a hangélményre vágyók, a másikról pedig  hallani sem akarnak? Egy biztos, a Phonak legújabb, Virto Marvel Black névre keresztelt éjfekete hallójárati készülék-csodájáról senki nem fogja megmondani, hogy az vajon egy fülhallgató, vagy egy hallókészülék. A Virto Marvel BLACK az első egyedileg hallójáratra készített, közvetlen kapcsolódásra képes hallókészülék, amely olyan, akár egy fülhallgató. A Virto Marvel BLCAK-ben a Marvel technológia összes előnye találkozik egy modern fülhallgató stílusával. Gyönyörű és emellett végtelenül menő is!

KÖSZÖNJÜK, AirPods!

Tulajdonképpen hálásak vagyunk a nagyoknak. Az Apple-nek, a Google-nak és az Amazonnak. Hálásak vagyunk, hiszen az általuk fejlesztett termékek nem mások, mint a hallókészülék-technológia és a csúcskategóriás fülhallgatók tökéletes kombinálása. És ez csak a kezdet, ugyanis a giga-cégek érdeklődése az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Alexa (Amazon), Siri (Apple) és Google Assistant hangvezérelt szolgáltatásokból fakadó jelentős bevételeknek köszönhetően tovább nő azon fülbe helyezhető készülékek irányába, amelyek akár az útvonaltervező GPS asszisztens hangját, akár egy valós időben történő fordítást kedvesen és jól érthetően közvetlenül a fülünkbe súgják.

HA MÁR A Trendek…

A Phonak nyilván most sem bízta a véletlenre, így csendes megfigyelőként idézve meg a nagyok versenyszellemét, még ha egy másik aspektusból is, de beszállt a boszorkányos forgatagba. A nagyvonalúan elbúcsúztatott 2019-es év végén történt ugyanis, hogy bevezette azt a Virto Black hallókészüléket, amelyben egy varázsütéssel ötvözte a legmagasabb szintű hallókészülék-technológiát, a modern dizájnt és a felhasználói szintű újításokat. A Virto Black mesébe illő éjfekete színével ugyanis amellett, hogy ultra dögös, arra lett hivatott, hogy új lendületet hozva a hallássérüléssel élők mindennapjaiba, elmossa a határokat a hallókészülék és a különböző, hangélményeket nyújtó, hétköznapokban viselt eszközök között. A stílusos kialakításon túl természetesen kiemelt szerepet tölt be a beépített, innovatív hallókészülék-technológia, amely maximálisan megfelel a hallássérüléssel élők igényeinek.

MIT TUD A PHONAK VIRTO MARVEL BLACK?

Nézzük a tényeket, mi mindenben nyújt segítséget a legújabb, minden ívében elegáns, éjfekete kedvenc!

• Közvetlenül, Bluetooth technológiával csatlakozik iOS és Android okostelefonokhoz egyaránt.

• A hangok így közvetlenül a hallójáratba érkeznek, biztosítva a szabadkezes telefonálás élményét. 

• A telefonálás, tévénézés, podcast vagy zenehallgatás többé már nem kihívás.

• A biometrikus kalibráció több mint 1600 adatponttal veszi figyelembe a fülek egyéni anatómiáját.

• Minden készülék egyedi igények alapján, személyre szabottan készül.

• Ennek köszönhetően a diszkrét illeszkedés mellet maximális kényelmet nyújt viselés közben.

• A dizájnereknek hála, az alapszínek mellett már fekete színben is választható.

KÉRDÉSED VAN A PHONAK VIRTO MARVEL BLACK-KEL KAPCSOLATBAN?

Ha érdekel a legújabb dizájn, vagy csak szívesen váltanál, vedd fel a kapcsolatot velünk, vagy kérj tanácsot audiológusodtól! 

Jelentkezz be hallásvizsgálatra ITT